ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

» Αρχική » ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ » ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ


ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ

Η BusinessSoftware αναλαμβάνει τον σχεδιασμό μηχανογραφικών λύσεων, την υλοποίηση έργων πληροφορικής και την υποστήριξη λογισμικού και εξοπλισμού με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη. Η  κατανόηση της υπάρχουσας επιχειρησιακής δομής του πελάτη και η αναγνώριση των αναγκών του, ο σχεδιασμός και η σύνταξη της προτεινόμενης λύσης και τέλος ο έλεγχος συμβατότητας μεταξύ προτεινόμενης λύσης και σχεδιασμού πληροφοριακού συστήματος, είναι οι βασικές αρμοδιότητες, τις οποίες έχουμε αναλάβει. Έπειτα από στρατηγική μελέτη και συζήτηση με το προσωπικό, προτείνουμε και υλοποιούμε την ιδανικότερη λύση μηχανογράφησης για την επιχείρηση σας. Από ένα απλό πρόγραμμα εμπορικής διαχείρησης μέχρι το πιο σύνθετο ERP σύστημα μπορούμε να υλοποιήσουμε τις απαιτήσεις σας και να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό σας για την ομαλή ανάπτυξη των συστημάτων σας.

Βασικό πλάνο της εταιρείας μας είναι :

Η ιδέα
Ο σχεδιασμός
Η ανάπτυξη
Η δοκιμή

Έτσι λοιπόν στόχος της Business Software είναι η παροχή ποιοτικών λύσεων και υπηρεσιών. Με λίγα λόγια:
  • Ορθή εκτίμηση των αναγκών και κάλυψη των απαιτήσεων του Πελάτη.
  • Ανάπτυξη και υλοποίηση των βέλτιστων λύσεων σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας και του θεσμικού πλαισίου.
  • Υποστήριξη και εκπαίδευση με τα νέα δεδομένα και τις νέες τεχνολογίες.
Για μας, στην Business Software η εμμονή στην τελειότητα δεν είναι μια εντυπωσιακή υπόσχεση. Είναι μια πράξη καθημερινής επανάληψης.
 
 


Η ΕΤΑΙΡΙΑ

- Η ΕΤΑΙΡΙΑ
- ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
- ΛΥΣΕΙΣ
- ΠΕΛΑΤΕΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

- ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
- ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ
- ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΦΩΚΑ Δ. 11, ΠΥΛΑΙΑ
ΤΚ 55535 ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΤΗΛ.: 2310 32 12 12
FAX: 2310 32 12 14
© 2015 - busoft.gr -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr
Back to top